Ammophila 1:

Compleet nieuw ingericht 2 tot 5 persoons- appartement met 3 slaapkamers, zonnig balkon op het westen, deels zeezicht en eigen parkeerplaats! Nabij de hoofdafgang naar het strand en de zee, entree van het prachtige duingebied ligt om de hoek.

Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt en liggen er handdoeken in de linnenkast. De gezellige dorpskern met een breed scala aan winkels en horeca op enkele minuten loopafstand.

Ammophila 2 :

Compleet nieuw modern ingericht zomerhuis. Letterlijk 1 minuut lopen naar het duin en 5 minuten naar het strand. Ook het gezellige dorpscentrum met een compleet scala aan winkels en horeca ligt op enkele minuten loopafstand.

Het nieuw ingerichte huisje beschikt over een eigen ingang, heeft een aparte badkamer met toilet, complete keuken en gezellige woonkamer met eettafel. Uw bed is al opgemaakt bij aankomst en handdoeken liggen voor u klaar! Het huisje heeft een eigen ingang, uw fietsen kunnen geparkeerd worden in de (afgesloten) tuin.

Uiteraard ontvangen wij u persoonlijk. Mocht dit niet lukken met aankomsttijd, zullen wij ervoor zorgen dat er iemand voor u klaar staat of dat de sleutelkluis gereed gemaakt is.